It is currently Sun Sep 22, 2019 11:31 pm
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 
 Produsele PDI acum prin www.airsoft.ro 
Author Message
Soldat

Joined: Mon Jan 19, 2009 3:36 pm
Posts: 12
Location: Piatra Neamt
Post Produsele PDI acum prin www.airsoft.ro
Image

Cele mai cunoscute resorturi din lume.

Siliciu,crom si otel.
Este folosit siliciu,crom si otel la fabricarea resorturilor pentru o mai mare rezistenta la rupere.Aceleasi materiale sunt folosite pentru sistemul de suspensie la trenuri si masini.Folosind acest otel ,pasul poate fi reglat oferind astfel nivele de putere diferite.
Pas variabil.
Toate resorturile sunt cu pas variabil perfect , oferind o comprimare usoara si o revenire rapida.Unele resorturi, din aceeasi categorie, folosesc un “pas variabil” diferit.Acele modele sunt greu de comprimat si nu ofera puterea dorita.
Fabricate manual.
E posibil ca fiecare resort sa arate diferit pentru ca sunt fabricate manual.Resorturi care ofera aceeasi energie pot fi un pic mai mari sau mai mici.Nu pot fi fabricate in serie datorita pasului variabil.
Pastreaza nivelul de eficienta.
Resorturile PDI nu se detensioneaza/decalibreaza. In general resorturile se vor detensiona/decalibra (se vor lungi) de la 15 mm la 20 mm .PDI poate controla sub 13 mm-5 mm.

Cele mai precise tevi din lume.
Din otel inoxidabil , cu toleranta .002mm.

Palsonite
Implica procesul de nitrurare, astfel fiind prevenita deformarea. Creste astfel duritatea suprafetei si rezistenta acesteaia la zgarieturi .Spre deosebire de Teflon reduce frictiunea. Acest proces este potrivit pentru a creste rezistenta in momentul contactului cu parti mobile cum ar fi cilindri sau ghidajele resort.Face suprafata dura, dar rezistenta la coroziune este un pic mai scazuta in comparatie cu otelul inoxidabil normal.Pentru intretinere trebuie sa se aplice spray siliconic.

Camera Hop-Up
Camera Hop-Up de la PDI va permite sa folositi mai precis -SUS sau JOS- barele/picioarele hop-up pentru a regla cu precizie traiectoria bilei.De asemenea permite folosirea unor tevi de precizie diferite pentru AEG, crescand astfel numarul optiunilor pentru up-grade.

Doar cateva dintre motivele pentru care ar trebui sa folositi produsele PDI.Pentru a afla conditiile de colaborare si a consulta lista pentru regim en-gros va rugam sa ne contactati la:
airsoft2003wargame@yahoo.com
Tel/Fax:0333.401.633


Cu respect,
Monica Ianculescu
http://www.airsoft.ro


Fri Apr 03, 2009 5:45 pm
Profile
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic Reply to topic  [ 1 post ] 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum

Search for:
Jump to:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.