It is currently Sat Sep 22, 2018 6:52 am


Board Navigation
» Home
» Forum
» Members
» FAQ
» Search

Statistics
Total members 555
Our newest member Wolf

Total posts 13313 Total topics 1377

Links
6mm .:. Airsoft & Milsim
Welcome
Bine ati venit pe forumul pasionatilor de airsoft din Craiova

Announcement: competitie tir 15.09.: pistol challenge si rifle challenge
Posted: 4tress @ Tue Sep 04, 2018 5:45 pm
In data de 15.09.2018 (sambata), Clubul Sportiv Airsoft Craiova invita membrii comunitatii de airsoft din Craiova si apropiatii acestora sa participe sau asiste la o competitie de tir sportiv cu replici de airsoft. Dupa terminarea competitiei si premierii va avea loc un gratar la locatia desfasurarii concursului.

Cei care doresc sa participe sau sa asiste trebuie sa anunte pe acest topic astfel: "participant proba ..........." , sau "prezent" in cazul in care nu doresc sa participe la nici o proba. De asemenea anuntati daca mai veniti insotiti de una sau mai multe persoane care nu participa. Data si ora limita pentru inscrieri este 14.09.2018, ora 18.00. Oricine se poate inscrie la ambele probe.

Prezentarea la locatie: - incepand cu ora 09.30
Briefing 10.30
Start pistol challenge 11.30
Locatia – Preajba
https://www.google.com/maps/place/44%C2 ... 4075?hl=ro

Reper magazinul Casa Demetrescu. Masinile vor fi parcate pe strada principala pentru a nu bloca aleea de acces spre locatie

Competitia contine doua probe independente una de cealalata. O proba de pistol si una de pusca. Doritorii se pot inscrie la una dintre probe sau la amandoua. Prima data va avea loc proba de pistol, apoi proba de pusca.
Inainte de inceperea competititiei participantilor li se va asigura o zona si tinte unde sa isi regleze si sa isi testeze replicile.

Mod de desfasurare:
Proba de pistol: Se admit doar pistoale cu blowback( gaz sau CO2) . Sunt necesare 2 incarcatoare de dimensiuni normale ( intre 20-si 25 de bile). Pe pistoale nu se admit alte aparate de ochire decat catarile pistolului. Numarul maxim de bile admis in incarcator este de 25.
Desfasurarea probei : cate doi concurenti se apropie de o masa pe care se afla pistolul fiecaruia si cate doua incarcatoare. La semnal fiecare concurent incarca pistolul si trebuie sa isi doboare campul de tinte inaintea celuilalt jucator. Ambii jucatori au campuri identice de tinte. Castigator este jucatorul care isi doboara primul campul de tinte. Jucatorii vor avea de doborat intre 15 si 20 de tinte aflate la distante intre 5 si 10 metri .
Concurentii pot imprumuta pistolul de la alt jucator care nu desfasoara in momentul respectiv proba. De asemenea Clubul Sportiv Airsoft Craiova pune la dispozitia doritorilor 2 pistoale cu cate doua incarcatoare fiecare.

Proba de pusca: Se admite orcice tip de replica care are optiunea de a trage foc cu foc ( SMG, assault rifle, etc). Pe replica se admit orice sisteme de ochire ( Holosight, red dot, ACOG, etc).
Desfasurarea probei: cate doi concurenti se apropie de o masa pe care se afla replica fiecaruia si un incarcator mid-cap. La semnal fiecare concurent incarca replica si trebuie sa isi doboare campul de tinte inaintea celuilalt jucator. Ambii jucatori au campuri identice de tinte. Castigator este jucatorul care isi doboara primul campul de tinte. Jucatorii vor avea de doborat intre 15 si 20 de tinte aflate la distante intre 10 si 15 metri.
Concurentii pot imprumuta replica altui jucator care nu desfasoara in momentul respectiv proba.

Sistemul de avansare catre finala va fi stabilit in functie de numarul de participanti.
O parte din premii sunt asigurate de colaboratorii apropiati ai C.S.A.C de la Poligonul Airsoft Craiova din Mall Electroputere.Competia va avea loc intr-o maniera similara cu clipul de mai jos.
https://www.youtube.com/watch?v=zKlB1cTDhfQ&t=215s
Comments: 22 :: View Comments (Post Comment)

Welcome Anonymous

It is currently Sat Sep 22, 2018 6:52 am

All times are UTC + 2 hours [ DST ]

Login
Username:

Password:

 Remember me


I forgot my password

Don't have an account yet?
You can register for FREE

Who is online
In total there are 6 users online :: 0 registered, 0 hidden and 6 guests

Registered users: No registered users


Most users ever online was 46 on Tue Dec 27, 2016 5:59 am

Poll
No poll at the moment


cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.